Diensten

Voor volgende diensten kan U bij Bucar Parts terecht:

Uitlevering

Wij staan garant voor dagelijkse leveringen. Met inachtname van de beschikbaarheid van de goederen in onze magazijnen of bij onze toeleveranciers en de locatie van uw bedrijf bieden wij volgende service aan;

Ochtendlevering

V1: vertrek om 07.30u stipt

V2: vertrek om 09.30u stipt

Namiddag

vertrek om 13.00u

Uiteraard is er ook mogelijkheid tot afhaling aan onze balie.

Technische ondersteuning

Op regelmatige basis organiseren wij info avonden met actuele onderwerpen die zowel technisch als commercieel toegelicht worden. Op deze manier kunnen onze klanten ondanks de alsmaar drukkere agenda  op de hoogte blijven zonder te veel kostbare  tijd overdag te moeten investeren.

Daarnaast bieden we ook nog technische scholingen aan waarbij we samenwerken met  vooraanstaande partners.

Bosch:
Quality Garage:
Hella:

boschcarservice
qualitygaragelogo-120x150
 
hella

AutoCrew_Logo

bispartner

 

Deze leveranciers bieden concepten aan op maat van de wensen van de klant. Bovenstaande concepten omvatten mogelijkheden  gaande van  technische scholing en bijstand tot  indien gewenst zowel commerciële als marketing gerichte ondersteuning  Indien U meer info wenst omtrent deze mogelijkheden aarzel niet onze mensen te contacteren. Wij helpen U graag verder in uw eventuele keuze.

Revisie

Naast het aanleveren van nieuwe en/of ruilonderdelen kunnen wij U ook verder helpen bij het testen en eventueel herstellen van onderdelen zoals starters, alternatoren, injectoren en inspuitpompen. Eveneens voor herbeleggen van remmen en koppelingen kan U bij ons terecht.