Bedrijf

Bucar Parts is actief sedert mei 1983.
De stichter, Yvan Buysse spitste zich voornamelijk toe op het aanleveren van onderdelen voor het Duitse wagenpark zoals VW, BMW en Mercedes.
Door zijn persoonlijke aanpak en in de gedrevenheid steeds verder te gaan in het vinden van de juiste onderdelen maakte Bucar Parts het onderscheid.
Toen in 2000 ook Manu Buysse, zoon van zijn vader, toetrad tot het bedrijf was het mogelijk om nog verder uit te groeien en de markt te bewerken. Samen bouwden vader en zoon Bucar Parts uit tot een gerespecteerde, gevestigde waarde in het pajottenland.
Door de enorme evolutie in de sector werd het een must nog verder uit te breiden om de positie van het bedrijf te versterken. Het aanbod werd uitgerold tot een compleet gamma voor alle merken. In 2010 werd Bjorn Van Cauwenberghe partner in het bedrijf en nam de commerciële rol van Yvan over. Door kennis en ervaring samen te brengen is Bucar Parts uitgegroeid tot een bedrijf waar elke dag een team van 16 mensen er ten volle voor gaat in het streven naar een optimale service voor zijn klanten.
Naast het bieden van ijzersterke condities, topservice, technische ondersteuning én kwaliteitsonderdelen hebben wij de ambitie om samen mét onze klanten nog sterker te staan in de markt en van onze bedrijven te sturen naar een succesvolle toekomst!
Samen sterk!

yvan
Yvan Buysse
yvan.buysse@bucarparts.be

Zaakvoerder / Stichter

manu
Manu Buysse
manu@bucarparts.be

Zaakvoerder / verantwoordelijke binnendienst

bjorn2
Bjorn Van Cauwenberghe
bjorn@bucarparts.be

Zaakvoerder / verantwoordelijke buitendienst

 

 

 

 

sven

Sven Boon
sven@bucarparts.be

Binnendienstmedewerker balie / dieselafdeling

 

 

bart
Bart Van Bossche
magazijn.bucarparts@gmail.com

coördinator binnendienst/retour & garantiebehandeling

 

yves2

Yves Pletinckx

chauffeur / magazijnier

witte
Steve Aertgeerts

magazijnier

xavier
Xavier Kaczor

chauffeur / magazijnier

 

lieven
Lieven Herregodts
lieven@bucarparts.be

commercieel medewerker buitendienst

ben
Benjamin Denhert
bucarparts@gmail.com

boekhouding / administratief medewerker